פאד פאק צ’וי גאי – פאק צ’וי מוקפץ עם עוף

שיעור
מתכון להדפסה

פאד פאק צ’וי גאי – פאק צ’וי מוקפץ עם עוף

להדפסת המתכון ליחצו כאן >>   מתכון לפאק צ'וי מוקפץ עם עוף

רכיבים:
200-300 גרם בשר עוף קצוץ/טחון
1 כף מלאה של שום קצוץ
חבילת פאק צ'וי חתוך לחתיכות בינוניות
צ'ילי חריף (לבחירתכם)
1 כף רוטב סויה
1 כף רוטב צדפות או רוטב פטריות
1-2 כפות שמן לבישול


הוראות הכנה:
1) חותכים את הירקות.
2) מדליקים אש בינונית, מוסיפים שמן למחבת וממתינים שיתחמם.
3) מוסיפים את השום והצ'ילי, ומקפיצים יחד עד שיוצא מהם הריח.
4) מוסיפים את העוף ומקפיצים יחד עד שמבושל.
5) מנמיכים את האש, ומוסיפים את הפאק צ'וי ואת הרוטב סויה והרוטב צדפות או רוטב פטריות.
6) שמים שוב על אש גבוהה ומקפיצים הכל יחד עד שיוצאים הנוזלים מהפאק צ'וי ומתערבבים עם הרוטב.
7) מגישים לצד אורז.

בתאבון :)